Ombria Resort in de media

Portugal’s Algarve is not all about the coast…

Ombria Resort is een uniek nieuwe generatie resort dat gerealiseerd wordt in de Algarve. Omdat het zo uniek is, zijn veel media geïnteresseerd om aandacht te schenken aan dit resort in hun media uitingen.

Zo is er deze week bij de AIPO een leuk artikel verschenen over Ombria Resort.

De AIPO, Alliance of International Property Owners, is een organisatie die zich richt op mensen die vakantiewoningen kopen in het buitenland. Zij informeren kopers van buitenlands onroerend goed over allerlei zaken die komen kijken bij het aankopen van een vakantiewoning in het buitenland. Tevens schrijven zij artikelen over zeer gevarieerde onderwerpen om kopers te informeren.

De AIPO is een zusterorganisatie van de AIPP, The Association of international Property Owners,een organisatie die zich bezig houdt met het verbeteren van advies en voorlichting voor kopers van buitenlands onroerend goed. Wij zijn member van de AIPP en als member van de AIPP conformeer je je aan bepaalde gedragsregels.

De AIPO heeft kort geleden in samenwerking met Riva, het PR bureau van Ombria Resort een mooi artikel geschreven over Ombria Resort.

Lees hier het volledige artikel: Portugal’s Algarve is not all about the coast…

Wil je meer artikelen lezen over Ombria Resort in de media, kijk dan hier

Tags: Ombria Resort