Er is nog één luxe appartement in Hinterglemm beschikbaar. Het is hard gegaan met de verkoop van de appartementen en penthouses binnen het Glemm by Avenida project in Hinterglemm. Dit is de laatste kans om nog over je eigen mooie vakantieappartement te beschikken in Hinterglemm. Twijfel je nog? Wij zetten de meest interessante feiten voor je op een rij.

1. Professioneel beheer en verhuur

Beheer en verhuur van jouw appartement wordt professioneel voor je geregeld door Alpin Rentals. Zij zijn een zeer betrouwbare partner en specialist op gebied van verhuur van luxe appartementen in het hogere segment. Zo kijk je niet om naar je appartement wanneer je niet aanwezig bent en behaal je wel een zeer interessant rendement uit je vakantieappartement in Hinterglemm. Meer weten over de rendementsberekening? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

2. Rendement Hinterglemm zeer aantrekkelijk

Glemm by AvenidA Hinterglemm Oostenrijk appartement

Je kunt na een aanloopperiode van ongeveer drie jaar zo rond de 4 a 5% rendement verwachten. Je investeert immers in het luxe segment op een toplocatie die daarnaast door Alpin Rentals wordt verhuurd en onderhouden. Graag weten welke mogelijkheden er voor jou zijn en welk rendement je mag verwachten? Wij maken met plezier een vrijblijvende prognoseberekening voor je op.

Rendement kun je natuurlijk op verschillende manieren opvatten. Zo valt ook te zeggen dat het belangrijkste rendement hem zit in het geluksgevoel wat kopers ervaren wanneer ze elk jaar weer, met familie en vrienden tijd kunnen doorbrengen in hun koopwoning in Hinterglemm om daar samen herinneringen te maken die je de rest van je leven niet meer vergeet.

3. Unieke locatie met luxe inrichting

De appartementen zijn gebouwd op de zonnige zuidhelling. Hierdoor beschik je dankzij de ruime terrassen, over een prachtig uitzicht op de pistes van de Zwölferkogelbahn. Daarnaast beschik je over luxe voorzieningen rondom en in je appartement. Zo zijn de woningen met de beste materialen gebouwd en is de afwerking van hoog niveau met oog voor detail. Maar ook buiten je eigen luxe woning kun je jezelf onderdompelen in luxe. Je hebt namelijk toegang tot alle wellness voorzieningen inclusief sauna, verwarmd buitenzwembad, fitness en meer!

Voor de ski-fanaten is de locatie van dit laatste beschikbare appartement ook ideaal. Op slechts 500m afstand lopen ligt de Zwölferkogelbahn. Vanaf hier brengt een cabinelift je in slechts 8 minuten naar een hoogte van 1.984 meter. Vanaf daar kun je kiezen uit vele verschillende skipistes van verschillende niveaus. Maar denk ook aan de 12-er Express (gondellift) die in slechts 1 minuut je van de Zwölferkogelbahn naar de Westgipfelbahn brengt. Ook hier heb je wederom een ruime keus aan skipistes.

Aanbod Hinterglemm

Er is nog één luxe appartement in Hinterglemm beschikbaar. Benieuwd geworden? Bekijk hier het Glemm by Avenida project en neem contact met ons op voor meer informatie. Liever een vakantieappartement kopen op een andere locatie, maar wel in Oostenrijk? Hier is ons huidige aanbod in Oostenrijk.