your TRUSTED advisor

bij aankoop van uw vakantieappartement in Oostenrijk

De makelaar bij de aankoop van een appartement in Oostenrijk

Het aanbod in Oostenrijk is niet meer actueel.
Bekijk hier de mogelijkheden in Spanje en Portugal.

Zoek je een vakantieappartement in Oostenrijk? Zoek je een sfeervol appartement dichtbij een groot skigebied? Wil je een appartement in Oostenrijk kopen dat voor je wordt verhuurd en waar je geen omkijken naar hebt? Wil je graag investeren in een appartement als goed alternatief voor jouw spaargeld? Wil je graag weten wat de fiscale consequenties zijn en financiële mogelijkheden?

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Stel je vraag

Makelaar in Oostenrijk

Bespaar op makelaarskosten dankzij het aanbod van Second Home Invest

Als je onroerend goed wilt aankopen in Oostenrijk zoek je misschien een makelaar. Het is inderdaad mogelijk om vastgoed te kopen via een Oostenrijkse makelaar, maar het kan ook anders. Second Home Invest heeft een aantrekkelijk aanbod. Met onze begeleiding, koop je een appartement in het exclusieve appartementencomplex Glemm by AvenidA, in Hinterglemm. Je bent zo in de skilift naar de uitgestrekte pistes van Saalbach – Hinterglemm – Leogang. Buiten het skiseizoen is dit gebied een prachtige natuurgebied waar je kunt wandelen en mountainbiken.

De luxueuze appartementen en de toplocatie van het complex kunnen een aantrekkelijk verhuurrendement opleveren. Je profiteert van al deze voordelen zonder dat je een makelaar in Oostenrijk hoeft in te schakelen.

Kies je voor ons dan profiteer je van de volgende voordelen

  • Schitterende 4-sterren appartementen in Kaprun, Zell am See en Saalbach-Hinterglemm
  • Sfeervol ingerichte appartementen met hoogwaardige afwerking
  • Sauna, wellness en fitness
  • Dichtbij populaire skigebieden
  • Verhuur en beheer van jouw appartement in Oostenrijk wordt volledig voor u geregeld
  • Ideale combinatie tussen rendement en eigen gebruik
  • In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en beantwoorden we jouw vragen
  • Wij zoeken samen met je naar een appartement in Oostenrijk dat bij jouw wensen past
  • Wij kunnen je in contact brengen met de juiste financiële en juridische deskundigen

Een appartement in Oostenrijk kopen zonder tussenkomst van een makelaar

Een Oostenrijks vakantieappartement kopen kan via een makelaar in Oostenrijk, maar dit kost je de nodige tijd en moeite. Overweeg je daarom ook het aanbod van Second Home Invest. Wij hebben appartementen op een toplocatie voor je geselecteerd. De appartementen zijn luxueus en fraai ingericht. Glemm by AvenidA beschikt over vele faciliteiten zoals een eigen wellness. Vanuit het appartement skie je rechtstreeks de piste op. Binnen een mum van tijd ben je in het skigebied van Saalbach -Hinterglemm – Leogang.

Met je eigen vakantieappartement kun je Oostenrijk bezoeken wanneer je wilt, en daar uiterst aangenaam verblijven. In de overige periodes wordt het appartement verhuurd. Je hoeft zelf niet voor huurders te zorgen, dit wordt uitbesteed aan het bedrijf Alpin Rentals. Deze betrouwbare partner neemt je alle zorgen en al het regelwerk rondom de verhuur uit handen. Je profiteert slechts van het gunstige verhuurrendement dat gepaard gaat met een hoogwaardig appartement op een toplocatie als deze.

Investeren

Investeren en rendement

Bekijk de verschillende mogelijkheden in ons portfolio in Portugal.

Lees meer

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek

Wil je meer weten over het kopen van hoogwaardig vastgoed in Oostenrijk via Second Home Invest? Begin dan met het doorlezen van onze website. Hier vind je informatie over de appartementen en onze werkwijze. Zoek je meer informatie, neem dan gerust contact op. Wij bieden ook een vrijblijvend, oriënterend gesprek aan.

Je eigen vakantieapartement in Oostenrijk koop je zonder makelaar door gebruik te maken van de dienstverlening van Second Home Invest!

Informatie aanvragen