Stel je voor, je kunt elk jaar samen met familie en vrienden op vakantie naar je vakantieappartement in Saalbach. Je leert de omgeving steeds beter kennen, weet waar je de gezelligste bars en lekkerste restaurants kunt vinden en ontmoet elk jaar weer de vriendelijke inwoners van Saalbach. Zo kijk je elk jaar steeds meer uit naar je vakantie in eigen huis. Maar dan wel in het mooie Oostenrijk.

Activiteiten in de omgeving Saalbach – Hinterglemm

Wil jij ook in Saalbach genieten van een vakantieappartement en denk je erover na om deze in de omgeving Saalbach – Hinterglemm te kopen? Dan is de kans groot dat je een wintersport fan bent. Maar behalve skiën zijn er ook genoeg andere activiteiten en bezienswaardigheden in deze omgeving. Ook in de zomer! Wij zetten een aantal leuke activiteiten voor je op een rij. Zo kun jij ook tijdens je eerste vakantie al genieten van alles wat de omgeving te bieden heeft.

Bike circus Saalbach
Op zoek naar iets anders dan skiën? Maar wel graag sportief bezig? Dan is het Bike circus Saalbach wellicht iets voor jou. Bezoekers noemen dit ook wel het paradijs voor mountainbikers. Je kunt hier met je fiets in de lift omhoog om vervolgens de afdaling te maken met je mountainbike. Dankzij een brede keus aan paden, moeilijkheidsgraden en uitzichten heb je bij elke afdaling weer plezier.

In Saalbach genieten van een tweede thuis

Hogseilpark 
Liever met familie of vrienden erop uit om te klimmen? Het Hogseilpark is Europa’s grootste klimpark met een totale lengte van meer dan 8 kilometer. Het klimpark ligt in het hart van het dal van Saalbach – Hinterglemm. Zo ben je niet alleen lekker actief bezig, maar kan je ook nog eens genieten van een prachtig uitzicht. Het klimpark bestaat uit veel verschillende uitdagende onderdelen waaronder 10 verschillende klimparcours.

De Baumzipfelweg
Liever een kleine maar indrukwekkende wandeltocht maken? Dan doe je dat met de Baumzipfelweg. Met 5km lengte zeker geen lange wandeling maar wel met fantastische uitzichten. Daarnaast loop je over de Golden Gate Bridge der Alpen. Dit is een hoogtepunt van de wandeling. Een indrukwekkende hangbrug van 200 meter waarbij je 42 meter boven de grond ‘hangt’ en kunt genieten van het panoramische uitzicht.

In Saalbach genieten van een tweede thuis

Wil jij ook in Saalbach genieten van een eigen appartement? Bovenstaande ideeën zijn natuurlijk maar een kleine selectie van de vele activiteiten, bezienswaardigheden en meer. Een goede reden om vaker naar Oostenrijk te gaan. Onroerend goed in Saalbach kopen is niet alleen ontzettend leuk, het biedt ook een zeer gunstig rendement. Elk jaar weer een fantastische en vertrouwde plek om vakantie te vieren in Saalbach – Hinterglemm met familie of vrienden, terwijl u de rest van het jaar vanuit Nederland geniet van het rendement.

Bent u nieuwsgierig geworden?
Hier vindt u het huidige aanbod.