Het Oostenrijkse Zell am See staat bekend als een van de meest bezochte wintersportgebieden onder de Nederlanders. Maar toch wordt Oostenrijk ook steeds populairder als vakantiebestemming in het voorjaar, najaar en in de zomer. Wil jij ook vanuit je eigen luxe vakantieappartement genieten van Zell am See in elk seizoen? Genietend van de zomerzon en het uitzicht op de prachtige skigebieden?

Fantastisch wintersportlocatie in de winter

In de winter is Zell am See erg populair onder de wintersporters. De fraaie natuur, de talrijke wintersportactiviteiten en après-ski zorgen ervoor dat niemand hier zich verveelt in de winter. Vanuit Zell am See is er directe toegang tot het eigen skigebied. De ultieme periode om jouw vakantieappartement te verhuren, of zelf te genieten van je appartement.

Buitensporten en wintersport in het voorjaar

In het voorjaar komen de buitensporten weer op gang, maar het wintersportseizoen is dan ook nog volop in gang. Zo vindt ieder jaar in het voorjaar het Ski & Golf World Championship plaats, een unieke combinatie van skiën en golfen. Het kampioenschap met een skiwedstrijd op de Kitzsteinhorn-gletsjer, gevolgd door een tweedaagse golfwedstrijd in Zell am See. Natuurlijk wordt het Ski & Golf World Championship na de prijsuitreiking afgesloten met een groot en gezellig feest.

genieten van tweede woning

Zomer in Zell am See

In de zomer komen de meeste toeristen naar Zell am See voor een ontspannen vakantie. De Zeller See heeft kraakhelder water en ligt tussen de bergen. Het wordt niet voor niets een van de meest schone meren van Europa genoemd. Je kunt je hier prima vermaken op het gebied van watersport. Maar ook is het gebied prachtig om te verkennen op de fiets of mountainbike. De wandelroutes rond het meer en in de bergen leiden je langs de schitterende plekken en uitzichten. Ook voor bergbeklimmers is Zell am See zeer geschikt. Ook deze periode is daarom interessant voor verhuur van onroerend goed.

Rustig genieten in het najaar

Zell am See is ook in het najaar een prachtig gebied om te bezoeken. De mooie herfstbladeren aan de bomen, de besneeuwde bergtoppen en de groen gekleurde weilanden stralen in de herfstzon. Het is heerlijk om dan te gaan fietsen of wandelen en om te genieten van de charme van Zell am See. Skiën is ook al mogelijk in het najaar. Geniet van het onvergetelijke uitzicht vanaf de pistes.

Genieten van Zell am See in elk seizoen

Wil je graag vaker naar Zell am See op vakantie en overweeg je wellicht een vakantieappartement in Oostenrijk te kopen? Bekijk dan hier Nikolaus by AvenidA in Zell am See of het Elements Resort. Beide projecten staan op zeer gunstige locaties en bieden veel luxe, faciliteiten en services. Heb je vragen over de woningen, aankoopprocedure of over ons? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag verder.