your TRUSTED advisor

Bij aankoop van je appartement in Oostenrijk

Appartement in de omgeving van Kaprun

Het aanbod in Oostenrijk is niet meer actueel.
Bekijk hier de mogelijkheden in Spanje en Portugal.

Zoek je een koopappartement in Kaprun in Oostenrijk? Zoek je een sfeervol appartement dichtbij een groot skigebied? Wil je een appartement in Oostenrijk kopen dat voor je wordt verhuurd en waar je geen omkijken naar hebt? Wil je graag investeren in een appartement als goed alternatief voor jouw spaargeld? Wil je graag weten wat de fiscale consequenties zijn en financiële mogelijkheden?

Gerard & Paulien

– your TRUSTED advisor –

Wil je investeren in vastgoed en weten wat het beste bij jou past? Wij helpen je graag.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Informatie aanvragen

Stel je vraag

Appartement vlakbij Kaprun

Bij de skipistes van Saalbach – Hinterglemm – Leogang

Een appartement vlakbij Kaprun is aantrekkelijk, omdat er zowel in de winter als in de zomer van alles te doen is. In Kaprun kun je tot laat in het seizoen skiën. In andere seizoenen vormt de omgeving van Kaprun en Zell am Zee een uitstekend wandelgebied. De prachtige, historische stad Salzburg is niet ver weg.

Op 30 minuten afstand van Kaprun kun je via Second Home Invest een appartement kopen in het appartementencomplex Glemm by AvenidA. Dit prachtige appartementencomplex is gevestigd in Hinterglemm. De ligging bied je gemakkelijk toegang tot de eindeloze skipistes van Saalbach – Hinterglemm – Leogang. Wil je vervolgens een dagje skiën in Kaprun, dan ben je daar binnen een half uur.

Naast Glemm by AvenidA bieden wij een aantal Resales aan van relaties die in het verleden een appartement bij ons hebben aangekocht en deze nu zelf aanbieden.

Kies je voor ons dan profiteer je van de volgende voordelen

  • Schitterende 4-sterren appartementen in Kaprun, Zell am See en Saalbach-Hinterglemm
  • Sfeervol ingerichte appartementen met hoogwaardige afwerking
  • Sauna, wellness en fitness
  • Dichtbij populaire skigebieden
  • Verhuur en beheer van jouw appartement in Oostenrijk wordt volledig voor u geregeld
  • In een persoonlijk gesprek inventariseren we jouw wensen en beantwoorden we jouw vragen
  • Wij zoeken samen met je naar een appartement in Oostenrijk dat bij jouw wensen past
  • Wij kunnen je in contact brengen met de juiste financiële en juridische deskundigen

Luxe appartementen vlakbij Kaprun

Wil je graag in een sfeer vol luxe verblijven in uw appartement vlakbij Kaprun, kies dan een vakantieappartement die te koop staat in het project Glemm by AvenidA. Je kunt kiezen uit allerlei appartementen, van een studio voor 2 personen tot een penthouse voor 8 personen. Elk appartement is gebouwd en ingericht met materialen van topkwaliteit, zowel op bouwkundig als op esthetisch vlak. De isolatie is uitstekend, zodat je ook bij koud weer behaaglijk in uw appartement vlakbij Kaprun verblijft.

Glemm by AvenidA biedt verschillende luxe appartementen vlakbij Kaprun aan, die van alle gemakken zijn voorzien. Blijf je een dagje in je appartement, dan geniet je van horeca, fitness, wellness en ruime terrassen. Ga je skiën, dan zit je zo in de skilift op weg naar de piste. Buiten het skiseizoen bevind je je in prachtig wandelgebied. Ook mountainbiken, raften en canyonen zijn heel goed mogelijk in de omgeving. Een dagje Salzburg, Zell am See of Kaprun is vanaf jouw appartement met de auto ook heel goed te doen.

Investeren

Locatie, locatie, locatie

Het belang van een goede ligging van je vakantiewoning.

Lees meer

Het aankoopproces en het verhuren van uw luxe appartement nabij Kaprun

Het kopen van uw appartement vlakbij Kaprun gebeurt onder begeleiding van Second Home Invest. Wij informeren je over het aankoopproces en maken je wegwijs in de Oostenrijkse regelgeving. Als je dat wenst brengen wij je in contact met financiële en juridische partijen in Oostenrijk. Je mag echter ook zelf op zoek gaan naar geschikte partijen.

Een eis van Glemm by AvenidA is dat jouw luxe appartement vlakbij Kaprun verhuurd wordt als je er zelf niet verblijft. Je hoeft echter niet bang te zijn dat het verhuren je tijd en moeite kost. Dit wordt namelijk uitbesteed aan een expert in de sector, Alpin Rentals. Je hebt totaal geen omkijken naar de verhuur.

Dit kun je van ons verwachten

  • Compleet aanbod aan appartementen in allerlei soorten
  • Exclusief 4-sterren superior appartementen
  • Je bent zo op de pistes van Saalbach – Hinterglemm – Leogang
  • Jouw appartement is ingericht volgens de hoogste normen
  • Glemm by AvenidA biedt uitgebreide voorzieningen
  • Jouw appartement vlakbij Kaprun is gelegen in een prachtige omgeving
  • Kaprun bevindt zich op een half uur rijden van uw appartement
  • Aankoopadvies en bemiddeling door de experts van Second Home Invest
  • Geen omkijken naar de verhuur

Een prachtig appartement vlakbij Kaprun kan binnenkort van jou zijn, als je contact opneemt met Second Home Invest. Vraag gerust meer informatie of een vrijblijvend gesprek aan.

Informatie aanvragen