Bel ons +31 (0)85 0653672 | info@secondhome-invest.com

TN1.02 Wonen in Portugal

West Cliffs Silvercoast

bij aankoop van uw vakantiewoning

bij aankoop van uw vakantiewoning

in Portugal en Oostenrijk

in Portugal en Oostenrijk

your TRUSTED advisor

your TRUSTED advisor

button informatie aanvragenbutton check aanbod

Wonen in Portugal in uw eigen luxueuze tweede woning

Het is niet voor niets dat wonen in Portugal populair is onder Nederlanders. Dit land bevat prachtige stranden, populaire badplaatsen en een geweldig klimaat. Ook vindt u in Portugal ongerept natuurschoon en volop cultuur. Er zijn allerlei oude steden en pittoreske dorpjes. Volop redenen om te genieten in dit prachtige land.
Zoekt u ook een vakantiewoning op een toplocatie in Portugal? Uw eigen koopwoning in de Algarve, de Silvercoast of Lissabon realiseert u dankzij de bemiddeling van Second Home Invest.

Ombria Resort Portugal Algarve appartementen

Algarve - Portugal

Algarve - Portugal

Ombria Resort

Ombria Resort

villa's en appartementen
5% verhuurgarantie
luxe spa & wellness
18 holes golfbaan
beachclub

geschakelde en vrijstaande villa's
appartementen met 5% verhuurgarantie
5* Viceroy Hotel met spa & wellness
18 holes golfbaan
beachclub

button meer informatie
west Cliffs Resort Portugal villa

Silver Coast - Portugal

Silver Coast - Portugal

West Cliffs Resort

West Cliffs Ocean & Golf Resort

vrijstaande/geschakelde villa's
direct aan zee
5* Ocean & Golf Resort
18 holes golfbaan

vrijstaande en geschakelde villa's
direct aan zee
5* resort
award winning 18 holes golfbaan
topfaciliteiten in combinatie met Praia d'El Rey

button meer informatie

Wonen op een toplocatie in Portugal

Via Second Home Invest kunt u op twee fantastische locaties in Portugal een tweede huis kopen en er vervolgens onbezorgd genieten.

Algarve – Ombria Resort
Bent u geïnteresseerd in het woonaanbod in de Algarve? U kunt in stijl wonen in Portugal middenin dit populaire vakantiegebied. Op een prachtige locatie in het ongerepte deel van de Algarve biedt Second Home Invest u schitterende appartementen, townhouses of villa’s aan op het luxueuze Ombria Resort. Hier profiteert u van de 5* Viceroy hotelservices, zoals beheer en verhuur, catering en schoonmaak.

Silvercoast – West Cliffs Resort
Of bent u meer geïnteresseerd in een woning in de Silvercoast, het prachtige gebied direct te noorden van Lissabon. Direct aan de Atlantische kust verkopen wij op West Cliffs Ocean and Golf Resort schitterende geschakelde en vrijstaande villa’s met uitzicht op de golfbaan of op zee. Het resort beschikt over een award winning 18 holes golfbaan en vanaf het resort heeft men direct toegang tot het strand. Het resort ligt op een uur rijden van Lissabon Airport.

Lissabon – Baronesa appartementen
In de historische stad Lissabon kunt u een 5-sterren appartement kopen in het fraaie Baronesa appartementencomplex. U geniet volop van deze prachtige stad met al zijn bezienswaardigheden of van de populaire kustplaatsen als Estoril en Cascais die op een half uur rijden liggen.

Ombria Resort Algarve Portugal kano

Ombria - Carved by Nature

westcliffs resort silvercoast portugal

West Cliffs - Intensified by Nature

Maximaal aankoopgemak dankzij de dienstverlening van Second Home Invest

Investeren in een vakantiewoning in Portugal kopen kent de nodige uitdagingen. Naast de eventuele taalbarrière moet u ook goed op de hoogte zijn van de Portugese regelgeving. Second Home Invest kan u op dit gebied van dienst zijn.

Wij bieden hoogwaardige en luxe woningen op bijzondere locaties. Daarnaast zijn wij u van dienst met advies en bemiddeling. Wij vertellen u alles wat u moet weten en brengen u in contact met lokale partijen. Het aankoopproces verloopt gestroomlijnd en u geniet onbezorgd van het wonen in Portugal.