Bel ons 085-0653672

TN1.22 Vastgoed kopen in Portugal

bij aankoop van uw vakantiewoning

bij aankoop van uw vakantiewoning

in Portugal en Oostenrijk

in Portugal en Oostenrijk

your TRUSTED advisor

your TRUSTED advisor

button informatie aanvragenbutton check aanbod

Vastgoed kopen in Portugal

Kijk in het hart van de Algarve aan de kust van de Silvercoast of in Lissabon

Het is niet verwonderlijk dat het kopen van vastgoed in Portugal veel Nederlanders aantrekkelijk in de oren klinkt. Met uw eigen huis of appartement in Portugal kunt u van het heerlijke klimaat, de prachtige natuur en de unieke Portugese cultuur genieten wanneer u wilt. Onroerend goed dat in Portugal te koop staat is geregeld onder aantrekkelijke voorwaarden te verkrijgen, mits u weet hoe u te werk moet gaan. Hierbij kan Second Home Invest u helpen. Via ons koopt u vastgoed op unieke locaties in Portugal. Wij bieden u de keuze uit een exclusief resort in de Algarve of het schitterende resort in de Silvercoast  of de luxe appartementen in Lissabon.

Bekijk de locaties waar u via ons vastgoed kunt kopen in Portugal

Ombria Resort – Algarve

De eerste locatie waar u verschillende soorten vastgoed kunt kopen in Portugal is Ombria Resort, gelegen in het hart van de Algarve. Indien u het belangrijk vindt om in de buurt van het vliegveld in Faro te wonen, is Ombria Resort een geweldige keus. Het vliegveld ligt op 20 minuten rijden en ook de kust is dichtbij. De shuttlebus van het resort brengt u naar de eigen beachclub aan zee. Het resort bevindt zich te midden van de ongerepte natuur, een gebied dat nog minder bekend is bij toeristen. Het resort is gebouwd met respect voor de natuurlijke omgeving, waarbij duurzaamheid voorop staat. De 5-sterren appartementen, townhouses en villa’s zijn rijk ingericht en u kunt profiteren van de aanwezige Viceroy hotelservice.

West Cliffs Resort – Silvercoast

Kiest u liever in een investering in vastgoed in de Silvercaost? Dan bieden wij schitterende geschakelde en vrijstaande villa’s aan op West Cliffs Resort. Een 5-sterren resort met een award winning 18 holes golfbaan. West Cliffs Resort ligt op een uur rijden van Lissabon Airport en ligt in de directe omgeving van het historische plaatsje Obidos.
De villa’s liggen in het duingebied en hebben allen uitzicht op de Atlantische zee, de golfbaan of op de lagune. Geniet van de rust, de natuur, de prachtige vergezichten en tevens van alle luxe die u zich wenst.

Appartementen – Lissabon

Bent u meer geïnteresseerd in een appartement in Lissabon, bekijk dan ons ruime aanbodf van exclusieve appartementen in Lissabon. Lissabon is een zeer gewilde locatie, waar vastgoed de laatste jaren een flinke waardestijging heeft laten zien. Bekijk HIER ons aanbod in Lissabon. 

Kies voor de bemiddeling van Second Home Invest

Wij kunnen u adviseren en spelen een bemiddelende rol bij de aankoop van uw vakantiewoning. Wij brengen u in contact met de juiste Portugese partijen en brengen u op de hoogte van de Portugese regelgeving waaraan voldaan moet worden.

Hebt u de informatie over onze locaties en onze werkwijze gelezen? Als u contact opneemt gaan wij graag het gesprek met u aan. Vastgoed kopen in Portugal op eersteklas locaties wordt mogelijk dankzij Second Home Invest!