Bel ons 085-0653672

TN1.05 Tweede huis Portugal

West Cliffs TN Portugal kopslider

bij aankoop van uw vakantiewoning

bij aankoop van uw vakantiewoning

in Portugal en Oostenrijk

in Portugal en Oostenrijk

your TRUSTED advisor

your TRUSTED advisor

button informatie aanvragenbutton check aanbod

Tweede huis in Portugal

huizen op toplocaties met aankoopbemiddeling

Een tweede huis kopen in Portugal is voor een bepaalde groep Nederlanders een grote droom. Portugal biedt zowel zonnige stranden, een geweldig klimaat als prachtig natuurschoon en eeuwenoude cultuur. Het is daarom niet verwonderlijk dat men hier graag een tweede woning zou willen bezitten. U kunt er lekker de rust opzoeken en u even onttrekken aan het drukke bestaan in Nederland.

Tegelijkertijd wilt u tijdens het aankoopproces zeker weten dat u te maken heeft met een betrouwbare partner, die deskundig is en u een transparant verhaal verteld. Als u voor het aanbod van Second Home Invest kiest, hebt u per definitie te maken met een hoogwaardig tweede huis op een toplocatie in Portugal. En u hoeft zich tevens geen zorgen te maken over allerlei aankoopperikelen. Wij adviseren en bemiddelen bij de aankoop. U doorloopt het aankoopproces zo soepel mogelijk, en voldoet geheel aan de Portugese regelgeving.

Onze locaties voor uw tweede huis in Portugal

Wij selecteren ons aanbod aan de hand van onze vijf selectiecriteria: hoogwaardig, exclusief, zorgeloos, waardevast en betrouwbaar. Hoogwaardig en exclusief geldt voor zowel de huizen als de appartementen. U hebt de keuze uit een appartement in een complex vol voorzieningen in hartje Lissabon, of een appartement, townhouse of villa op een luxe resort middenin de Algarve of een geschakelde of vrijstaande villa direct aan de kust in de Silvercoast. De huizen en appartementen zijn van alle gemakken voorzien, en diverse badplaatsen en fraai natuurschoon bevinden zich vlakbij.

Portugal kent een aantrekkelijk fiscaal klimaat

Zorgeloos, waardevast en betrouwbaar zijn onze overige criteria. Zorgeloos betekent dat wij u adviseren bij het aankoopproces en u met de juiste partijen in contact brengen. Zo voldoet u aan alle regels en kan de koop op een bevredigende wijze gesloten worden. Waardevast en betrouwbaar hebben niet alleen betrekking op de staat van de appartementen, maar ook op investeren in Portugees vastgoed in het algemeen. De vastgoedmarkt stijgt nog ieder jaar, de politiek is stabiel en Portugal kent een aantrekkelijke fiscale regelgeving. Hiervan profiteert u maximaal door onze dienstverlening in te schakelen.

De woning van uw dromen in Portugal komt binnen handbereik dankzij Second Home Invest! Bekijk ook de pagina: vakantiehuis in Portugal

tweede huis in portugal