Bel ons 085-0653672

TN2.15 Onroerend goed Oostenrijk

Oostenrijk referentie

bij aankoop van uw vakantiewoning

bij aankoop van uw vakantiewoning

in Portugal en Oostenrijk

in Portugal en Oostenrijk

your TRUSTED advisor

your TRUSTED advisor

Bekijk aanbod vakantiewoningBekijk aanbod vakantiewoning

Gezien bij

logo rtl 4

Onroerend goed in Oostenrijk kopen

Met een aantrekkelijk verhuurrendement

Het kopen van onroerend goed in populaire skigebieden in Oostenrijk is in meerdere opzichten aantrekkelijk. Vastgoed op dergelijke locaties levert een gunstig verhuurrendement op. Ook kunt u zelf genieten van de wintersport of de prachtige natuur in Oostenrijk. Investeren in Oostenrijks vastgoed betekent een mooi tweede huis voor u en een investering die zichzelf op termijn terugverdient.

Het is dan wel van belang dat de vakantiewoning in van hoogwaardige en goede kwaliteit is. Ook rendeert onroerend goed in Oostenrijk beter als de kavel zich op een gunstige locatie bevindt. In beide opzichten zit u goed met het appartementencomplex Glemm by AvenidA. Deze exclusieve appartementen worden u te koop aangeboden via Second Home Invest. Wij adviseren u en bemiddelen bij het aankoopproces.

Onroerend goed op een toplocatie in Oostenrijk

Glemm by AvenidA ligt bij de uitgebreide skipistes van het bekende gebied Saalbach – Hinterglemm – Leogang. Op deze plek in Oostenrijk kunt u onroerend goed kopen, in de vorm van appartementen voor 2 tot en met 8 personen, afhankelijk van uw behoeften. Deze appartementen zijn luxueus ingericht en uitstekend geïsoleerd. In het complex profiteert u van hotelservice en uitgebreide voorzieningen op het gebied van wellness, fitness en horeca.

U behaalt een goed rendement bij het verhuren van uw Oostenrijkse vakantiewoning in Glemm by AvenidA. Het mooie is dat u zelf niet om hoeft te kijken naar de verhuur. Dit wordt uitbesteed aan het betrouwbare bedrijf Alpin Rentals. U profiteert van de verhuuropbrengst, zonder dat het u tijd en moeite kost.

sfeerbeeld
binnenhuis

Wij vertellen u graag meer

Wilt u meer weten over het kopen van onroerend goed in Oostenrijk via Second Home Invest? Wij bieden u een vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Neem gerust contact met ons op, ook als u eerst nog meer informatie wilt ontvangen.

Profiteer van de voordelen van hoogwaardig Oostenrijks vastgoed, door Second Home Invest in te schakelen.