Bel ons 085-0653672

Landeninformatie

landeninformatie oostenrijk portugal jpg

Portugal, Oostenrijk?

Wat is de juiste locatie voor uw vakantiehuis

Wat is de ideale locatie voor uw vakantiehuis?
Het maken van een weloverwogen keuze voor de juiste locatie en de juiste woning kan best uitdagend zijn. Tijdens dit keuzeproces komen er verschillende vragen op u af.

  • Kiest u voor rendement of voor volledig eigen gebruik of een combinatie van beide?
  • Bent u op zoek naar een villa of juist naar een appartement?
  • Vindt u het belangrijk dat uw tweede woning tijdens uw afwezigheid voor u wordt verhuurd of maakt u liever alleen gebruik van uw vakantiewoning?
  • Voor hoeveel personen moet de tweede woning geschikt zijn?
  • Welke faciliteiten moeten beschikbaar zijn?
  • Wilt u genieten van een warm klimaat of bent u nu juist op zoek naar een plek waar u ’s winters kunt skiën?
  • Hoe lang bent u bereid te reizen?

Om u een idee te geven van wat de unieke locaties die wij voor u hebben geselecteerd te bieden hebben, vindt u op onderstaande links meer informatie over de desbetreffende landen.

landeninformatie Oostenrijk Portugal

Oostenrijk

Oostenrijk is een vakantieland met twee gezichten. We kennen Oostenrijk allemaal van de fantastische wintersportmogelijkheden, maar ook in de zomer is een vakantie in Oostenrijk meer dan de moeite waard. Het gebied tussen Leogang, Saalbach-Hinterglemm, Zell am See en Kaprun kent ook deze 4-seizoenen mogelijkheden.

 

button info aanvragen oostenrijk

Landeninformatie Portugal oostenrijk

Portugal

Portugal heeft een zeer aangenaam klimaat en 300 dagen zon. De Algarve is een waar paradijs voor de golfliefhebbers en zonaanbidders. Lissabon is een prachtig stad met veel historisch en cultureel erfgoed met een hele prettige sfeer en alle faciliteiten die men wenst in een grote stad. Of geniet van het mondaine Cascais direct aan zee op slechts een half uur van Lissabon.                                                                                                                           

button info aanvragen portugal

Zorgeloos Investeren

Op het moment dat u een keuze heeft gemaakt voor de locatie van uw tweede woning, dan krijgt u in het desbetreffende land te maken met een aantal fiscale en juridische zaken die kunnen afwijken van de situatie in Nederland.

Om u alvast te informeren over deze fiscale en juridische zaken, hebben wij in ons aankoopproces beschreven hoe dit proces verloopt in de verschillende landen, kijk daarvoor naar het:

button aankoopproces oostenrijk

button aankoopproces portugal

Bekijk aanbod vakantiewoning

U komt ons o.a. tegen bij/in

 

 

RTL2 vakantiehuis oostenrijk portugal   Way of living vakantiehuis   RTL Wintertijd Glemm appartement oostenrijk      Arts en auto vakantiehuis